Over ons

Brinck Groep, waar Brinck Meettechniek een onderdeel van vormt, biedt een verscheidenheid aan diensten en oplossingen voor de energie- en watermarkt op het gebied van conventionele meet- en regeltechniek en 'smart-metering'-systemen. Brinck Groep is voor haar klanten een betrouwbare, solide en gedreven partner die haar deskundige ervaring inzet voor hoogwaardige oplossingen op het gebied van meet- en regeltechniek. Brinck Groep biedt met haar producten en diensten, oplossing voor de drie pijlers Leveren, Installeren en Instandhouden in de nichemarkten van de comptabele elektra-, gas-, water- en warmtemeters.

Brinck is in staat haar dienstverlening in alle nutssectoren aan te bieden. De onderneming is marktleider voor wat betreft haar hoofdactiviteiten in de regio’s waar de onderneming actief is.

Missie, visie en doelstellingen De missie van Brinck is het bieden van waardevolle kennis en kunde aan haar klanten om op verantwoorde en duurzame wijze energie- en waterverbruik te meten en te beheren. Brinck heeft daarbij de visie dat de manier waarop wij met energie en water omgaan, onze toekomst zal bepalen. Innovatieve meetoplossingen van Brinck geven haar klanten een duurzame toekomst voor hun bedrijf, hun klanten en het milieu.