Service

Service, inbedrijfstelling en onderhoud

Brinck Meettechniek beschikt over een eigen service afdeling voor het verlenen van correctieve en preventieve service. Het ontzorgen van onze klanten op het gebied van levering tot een meetrapport.
Letterlijk van A tot Z. Vragen? Advies? Laat het ons weten!

Onze ervaren VCA gecertificeerde engineers zijn u van dienst op het gebied van reparatie, kalibratie en jaarlijksonderhoud van alle producten uit ons productenprogramma.

Ook kunnen door Brinck geleverde producten door de service dienst inbedrijf gesteld worden. Om te beginnen is daar natuurlijk de inbedrijfname van de door ons geleverde apparatuur. Hierbij wordt gecontroleerd of de meting volgens voorschrift is ingebouwd. Ook wordt gekeken of de meting elektrisch correct is aangesloten. Vervolgens wordt de meter geconfigureerd en getest op goede werking. Zo bent u ervan verzekerd dat de meting na inbedrijfname optimaal functioneert.

Van deze inbedrijfstelling wordt een meetrapport opgemaakt.

Maak nu een afspraak door te bellen met 036-5479500, menukeuze 2. Of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..