Vacature Warmte-monteur

Je werkt als Warmte-monteur bij Brinck voor energiedistributie- en netwerkbedrijven in onder meer de regio Almere. Brinck heeft (langlopende) contracten met deze bedrijven. Brinck maakt onderdeel uit van Heijmans Civiel te Rosmalen.

Heijmans Civiel bedenkt, realiseert en beheert onder- en bovengrondse constructies voor verbindingen, netwerken, voorzieningen en installaties voor de mobiliteit-, industrie-, water- en energiemarkt. Dat heeft te maken met het ontwerp, (ver)bouw, onderhoud en renovatie van bruggen en viaducten, tunnels en onderdoorgangen, sluizen, stuwen en kademuren, (ondergrondse) parkeergarages en afvalwaterzuiveringsinstallaties, maar ook met voorzieningen voor ondergrondse distributie van energie, vloeistoffen, gassen en data.

Jouw profiel

Onze Warmte-monteur beschikt over ervaring binnen de installatietechniek en over de volgende diploma’s en/of certificaten:

• VEWA: bij voorkeur AVP > minimaal VOP (of bereid dit diploma/certificaat te behalen);

• BEI of VEI: minimaal VOP LS-meters (of bereid dit diploma/certificaat te behalen);

• MBO-2 diploma (of hoger) bij voorkeur installatietechniek en/of monteur GWW.

Jouw kansen bij Brinck

Brinck biedt medewerkers een inspirerende en uitdagende werkomgeving waarin je de kans krijgt je verder te verdiepen in je eigen vakgebied. Zo kun je bij ons diverse vakgerichte cursussen volgen. De randvoorwaarden en faciliteiten om je functie goed te kunnen uitoefenen zijn bij ons vanzelfsprekend goed geregeld. Een goed salaris vinden we passen bij onze hoge waardering voor vakmanschap.

Enthousiast geworden?

Stuur je sollicitatie met uitgebreid CV naar Remco van Milligen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Hij kan je ook in contact brengen met een toekomstige collega die je meer kan vertellen over deze functie.