Brinck Roll Out Services

Brinck Roll Out Services biedt een totaaldienst of het nu gaat om wijkuitrol, prioriteitsplaatsingen of saneringen.

Planning, logistiek, roll out service, storingsdienst, maar ook een eigen servicecenter zijn inzetbaar om u compleet te ontzorgen, zodat uw targets behaald worden.Joop.png

Dankzij onze efficiency, flexibiliteit en ervaren vakmensen zorgen wij dat uw opdrachten voor de disciplines gas, elektra en/of water, goed, veilig en volgens planning worden uitgevoerd. De monteurs van Brinck Roll Out Services zijn multidisciplinair om zo de (vaak) gecombineerde meterverwisseling in één arbeidsgang te kunnen uitvoeren.

Kwaliteit en Veiligheid staan hoog in het vaandel bij Brinck Roll Out Services. Dit ziet u terug in onze certificaten; het ISO 9001:2008 en het VCA** certificaat. Maar toch ook zeker in de invoering van onze afdeling QHSE een aantal jaar geleden.

Regels en voorschriften zijn geborgd in ons kwaliteitsmanagementsysteem en vertaald in onze werkinstructies en monteur begeleiding. Bij repeterende werkzaamheden mag niets een gewoonte worden. Brinck Roll Out Services voert periodiek controles uit op de werkzaamheden van onze monteurs. Dit is niet alleen gericht op de aspecten veiligheid en kwaliteit, maar ook om op basis van de informatie / terugkoppeling van de monteur, de instructies te blijven verbeteren en samen te blijven werken aan de voor u beste werkwijze.

Binnen een opdracht stemmen we de informatie af op onze opdrachtgever. Dit zult u terug zien in de PDA software alsmede de informatie die u na de verwisseling wenst terug te ontvangen. Informatie en format zijn hierin flexibel en worden klantspecifiek ingericht. Brinck Roll Out Services is gewend om te werken conform projectafspraken / een Service Level Agreement waarop ook gerapporteerd kan worden.

Binnen het redelijke zal Brinck Roll Out Services alles in het werk stellen om te komen tot een correcte afhandeling van de verwisseling alsmede een correcte behandeling jegens de bewoner.

Het einddoel: het beste verwisselresultaat voor onze opdrachtgevers.

 

We werken op dit moment hard aan een nieuwe website voor Brinck Roll Out Services. Zodra we klaar zijn zal hiervan melding gemaakt worden op deze site. Komt u tegen die tijd ook even kijken?

Voorlopig kunt u als klant altijd terecht bij Brinck Roll Out Services via 036-547 95 99 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Wilt u uw afspraak verzetten? Voor Liander kies hier en voor Eneco kies hier

U, als opdrachtgever, treffen wij graag via 036-547 95 00. Mailen kan natuurlijk ook altijd naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.